Sammen med Neuland – Markedsføringsteambygging

Sommeren har kommet og alle av oss vil ha en enda lysere fremtid.Det er på tide å gå ut i naturen og nyte den lykkelige tiden.Vi, markedsføringsteamet, har gjort oss klare til å sette i gang 27thJuni.

Denne gangen er det fantastiske stedet vi velger BAODU ZHAI, så treningskampanjen er fjellklatring.Vi har gjort teamaktiviteter hver måned.Hvis du har en fantastisk idé, vennligst fortell oss.Og du kan også bli med oss.Det er på tide å vise vår ånd av teamet - samhold, ånd og lidenskap.I markedsføringen og løsningen som gir kunden over hele verden, er det også ånden å la oss gjøre det bedre og bedre.

Neuland Metals

Som vi alle vet har Neuland Metals vært i metallindustrien i nesten 20 år.Ulik metallproduksjonsmetode og metallmateriale kan skape forskjellige metallprodukter blant så mange andre applikasjoner.Gjennom vår inspirerte tenkning, sikre løsninger, integrerte leveranser og langsiktig ekspertise, leverer vi trygge, pålitelige og innovative skreddersydde energiløsninger som gjør det mulig for våre kunder å konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Nå har vi levert forskjellige metallprodukter til kunder fra hele verden, som tilhengerfester og en komplett serie med slepeprodukter, ventiler for gass, olje eller annet, maskineringsdeler, støpejern eller smidde deler av tunge lastebiler, slik som kopling, sjakkel, øyekroker i legert stål, deler av støpte stålskiver, støping av aluminium og permanent støping... og tilbehør til motorkjøretøyer, stempling av metalldeler og så videre.

En av våre største fordeler er ingeniører og fagfolk i verdensklasse, vi er stolte av ekspertisen til våre folk for å skape langsiktige strategiske partnerskap og levere for våre kunder.Så vi kan forbedre motstandskraften, redusere kostnadene og gjøre det mulig for våre kunder å drive bærekraftig.

En ekstraordinær milepæl når i 2021, som åpner døren til en enda lysere fremtid.La oss seile videre sammen og heie sammen.


Innleggstid: Jul-02-2021